طرز تهیه ترشی خرفه
به گزارش مجله دعوت، این ترشی که طعمی بسیار ملایم و سبک دارد به جهت برخورداری از خواص بی نظیر گیاه خـُرفه، بخصوص برای افراد مبتلا به درد معده و سر درد بسیار مفید است

به گزارش مجله دعوت به نقل از هفت گنج
مواد لازم
سبزی خرفه: 1 کیلوگرم
سیر رنده شده: 10 حبه
نمک و فلفل تند: به اندازه لازم
سرکه: به اندازه لازم
طرز تهیه
1. ابتدا سبزی خرفه را پاک نموده شسته و درشت خرد میکنیم.و در آب جوش ریخته تا چند قل بزند ولی هنوز تازه بماند .و بعد سبزی را آبکش نموده و میگذاریم تا کامل آبش کشیده گردد.
2. سیر را رنده نموده و با سبزی مخلوط نموده و در ظرف مناسب ریخته نمک و فلفل را نیز اضافه نموده و سرکه را روی مواد میریزیم.روی در ظرف را نایلون میگذاریم و درش را محمکم میبیندیم.
3. و در محیط خانه به مدت 3 یا 4 روز نگهداری میکنیم و بعد از این مدت در جای خنک نگهداری گردد
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 مرداد 1404
بروزرسانی: 18 مرداد 1404
گردآورنده: davataz.ir
شناسه مطلب: 1252
به "طرز تهیه ترشی خرفه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی خرفه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید