طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده

به گزارش مجله انجمن دعوت، بورک ها یکی از غذا های ترکی بسیار خوشمزه هستند که بین ما ایرانی ها بسیار مجذوب کننده و محبوب شده اند و شما می توانید با سبزیجات و مواد میانی مختلف این بورک را به سرعت تهیه کنید.

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده

بورک گوشت و قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر هوادار است و شما می توانید به دو روش ساده یعنی در فر یا در ماهیتابه این بورک خوشمزه را آماده کنید. برای تهیه بورک ها احتیاج به یک خمیر دارید. خمیر یوفکا یکی از برترین گزینه ها است که در سایزهای مختلف وجود دارد و شما می توانید هر نوعی را که دوست دارید تهیه نمایید. با مجله انجمن دعوت همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ

  • گوشت چرخ نموده 200 گرم
  • قارچ 8 عدد
  • رب 1 قاشق غذاخوری
  • جعفری ساطوری شده به دلخواه 1 قاشق غذاخوری
  • خمیر یوفکا 1 بسته
  • شیر و روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پاپریکا به میزان لازم

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ

مرحله اول

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل تابه کمی روغن بریزید و پیاز را به همراه کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک گردد. گوشت چرخ نموده را به پیاز اضافه کنید و ادویه ها را بریزید و خوب گوشت را سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و عطر ادویه ها بلند گردد.

مرحله دوم

در ادامه قارچ های خرد نموده را اضافه کنید، بهتر است پوست روی قارچ ها را بعد از شستن با یاری یک چاقو تیز بگیرید. سپس قارچ ها را به مواد اضافه کنید و با حرارت بالا تفت دهید تا آب اضافه آن کشیده گردد. در سرانجام رب را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته و خوش رنگ گردد. در آخر جعفری ساطوری شده را اضافه نمایید. تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

ورق خمیر یوفکا را از بسته بندی خارج کنید. اگر دوست دارید بورک شما گرد باشد، باید خمیر گرد بگیرید و مواد را روی آن قرار دهید و رول کنید. می توانید از خمیر مستطیل استفاده و آن را به راحتی رول کنید. خمیر یوفکا را با مخلوط کمی شیر و روغن چرب کنید و از مواد میانی داخل آن قرار دهید و بپیچید.

مرحله چهارم

برای پخت در فر باید روی بورک ها را با زرده و زعفران رومال کنید و به دلخواه سیاه دانه یا کنجد بپاشید و در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه و در دمای 180 قرار دهید. برای پخت بدون فر باید داخل تابه کمی روغن بریزید و اطراف بورک را سرخ کنید و روی دستمال روغن گیر قرار دهید. اگر به غذاهای گوشتی علاقه دارید، طرز تهیه شامی کباب بدون سیب زمینی را بخوانید.

نکات کلیدی در تهیه بورک گوشت و قارچ

  • می توانید به دلخواه به مواد میانی کمی پنیر رنده شده یا ورقه ای اضافه کنید.
  • از فلفل دلمه و ذرت نیز می توانید استفاده نمایید.
  • خمیر را حتما با شیر یا آب رومال کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی 6 نذری ساده که سریع آماده می شوند را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 12 مرداد 1401 بروزرسانی: 12 مرداد 1401 گردآورنده: davataz.ir شناسه مطلب: 925

به "طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بورک گوشت و قارچ ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید