فواید مصرف آب قلم فواید مصرف آب قلم
به گزارش مجله انجمن دعوت، استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می گردد؛ به این عصاره آب قلم هم گفته می گردد که دارای خواص زیادی است.
فواید مصرف آب قلم
استخوان ها وقتی به مدت طولانی در آب می جوشد تمامی مواد مغذی آن گرفته می گردد.به این عصاره آب قلم هم گفته می گردد که دارای خواص زیادی است.
به گزارش مجله انجمن دعوت به نقل از مشرق، قسمت هایی از بدن حیوانات حلال گوشت، قابل خوردن نیست از جمله استخوان؛
اما می توان با آن سوپ تهیه کرد و از خواص فراوان آن بهره برد.
1 - مواد مغذی به بدن می رساند
آب قلم غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و... است. علاوه بر آن، حاوی ویتامین های B نیز است. بنابراین منبع خوب مواد مغذی مورد احتیاج بدن برای فرایند سوخت و ساز است. بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.
2 - باعث تندرستی می گردد
بیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می نمایند زیرا عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. آب استخوان جوشیده می تواند سیرنماینده و انرژی دهنده باشد. از طرفی با تقویت سیستم ایمنی بدن، فرایند بهبود را تسریع می نماید.
3 - به سلامت مفصل ها یاری می نماید
آب جوشیده استخوان سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها یاری می نماید و مفصل ها را سالم نگه می دارد. این آب سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن ضروری است. مبتلایان به التهاب مفصل و استخوان، مکمل های کوندرویتین سولفات مصرف می نمایند زیرا مانع از شکستگی غضروف مفصل می گردد. غذاهای طبیعی نسبت به مکمل غذایی سالم تر است. گلیسین، پرولین و آرژنین در کاهش التهاب و درد مفصل موثر است.
4 - مواد مغذی مورد احتیاج زنان را تامین می نماید
زنان باردار یا شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی می شوند، هر روز آب قلم مصرف نمایند. این عصاره به ساخت خون یاری می نماید. گلیسین فراوری هموگلوبین را افزایش می دهد.
5 - به سلامت دستگاه گوارش یاری می نماید
ژلاتین که از کلاژن استخوان ها به دست می آید، آسان هضم می گردد. این ماده عملکرد روده کوچک را بهبود می بخشد و سیستم گوارش را تقویت و سوخت و ساز پروتئین را تحریک می نماید تا بدن بتواند پروتئین را هضم کند. بنابراین افرادی که حساسیت غذایی دارند، این عصاره را به برنامه غذایی روزانه شان اضافه نمایند.
6 - عملکرد مغز را بهبود می بخشد
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده غذایی به فراوری خون، بهبود کیفیت خون و جریان خون یاری می نماید و در نهایت عملکرد مغز را بهبود می بخشد. گلیسین نوعی اسیدآمینه است که در عملکرد سیستم مرکزی اعصاب نقش مهمی ایفا می نماید. خلق و خو را تنظیم می نماید و حافظه را بهبود می دهد. با ایجاد آرامش، خواب آرام را تضمین می نماید. پرولین، نوعی اسید آمینه است که کلسترول های کوچک و چسبیده به دیواره های رگ های خون را رها می نماید. بنابراین احتمال گرفتگی قلب و رگ های خون را کاهش می دهد.
7 - فرایند پیری را کند می نماید
چین و چروک بر اثر کاهش فراوری کلاژن رخ می دهد. کلاژن تشکیل دهنده اصلی مو، پوست و ناخن است. ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد. پرولین سلولیت را کاهش می دهد و پوست را نرم می نماید. برای پوست عاری از چین و چروک و موهای شاداب، روزانه این عصاره را مصرف کنید.
8 - سیستم ایمنی را تقویت می نماید
مصرف این عصاره حساسیت و عدم تحمل غذایی را رفع می نماید. این امر مانع از بروز بیماری های خودایمنی می گردد. آرژنین به عملکرد سیستم ایمنی و بهبود زخم ها یاری می نماید و سلول های آسیب دیده کبد را ترمیم می نماید.
9 - عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد
براساس طب چینی، این عصاره غنی از ماده مغذی است که عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد. هورمون هایی که از این غدد رها می گردد، از چند طریق به حفظ سلامت جسمی و ذهنی یاری می نماید.
10 - در حفظ سلامت دندان ها موثر است
از آن جا که دندان غنی از کلسیم است، این عصاره دندان ها را تقویت می نماید و مانع از پوسیدگی دندان می گردد.
11 - استخوان ها را تقویت می نماید
مواد معدنی چون کلسیم و منیزیم، فرایند تشکیل استخوان های سالم را سرعت می بخشد و در بهبود استخوان های شکسته نقش مهمی دارد.
12 - عضله ها را تقویت می نماید
گلوتامین فرایند سوخت و ساز بدن را بهبود می دهد. عصاره استخوان حیوانات حلال گوشت را می توان به سوپ، برنج، خورشت و... اضافه نمود.
منبع: جام جم آنلاین