تور ویتنام: طرز تهیه سوپ نودل ویتنامی
به گزارش مجله انجمن دعوت، سوپ نودل برنج و گوشت گوساله شکل ساده ای از سوپی ویتنامی به نام فو است. اغلب کسانی که شانس سفر به ویتنامرا پیدا می نمایند، یکی از غذاهایی که حتما امتحان می نمایند سوپ فو است .
سفر به دل زیباترین منطقه آسیا را با تور ویتنام تجربه کنید و از شهرهای هوشی مین و هانوی ویتنام دیدن کنید.
ما در مجله انجمن دعوتقصد داریم غذاهای ملل را به شکلی ساده تر و راحت تر به شما آموزش بدهیم. پس دست به کار شوید و این سوپ خوشمزه را تهیه کنید .
مواد لازم:
- گوشت گوساله 900 گرم
- پیاز درشت 1/2
- سیر 2 سر
- هویج درشت 1 عدد
- پیازچه 2 عدد
- مارچوبه 500 گرم
- قارچ 800 گرم
- نودل 500 گرم
- نمک و فلفل به اندازه لازم
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت
طرز تهیه:
1/4 دیگ را پر از آب کنید و گوشت، پیاز، سیر و هویج (بدون اینکه پوست بگیرید) درون آب بیاندازید. دیگ را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید حدود 90 دقیقه بجوشد.
سپس دیگ را از روی شعله بردارید؛ گوشت گوساله را در ظرفی جداگانه به قطعات کوچک برش بزنید؛ آب سوپ را از یک صافی پارچه ای رد کنید.
آب صاف شده را دوباره در دیگ بریزید. پیازچه و مارچوبه را خورد کنید و به همراه گوشت به آب سوپ اضافه کنید.
قارچ ها را خورد کنید و در ماهیتابه ای که با روغن چرب کردید کمی تفت بدهید تا هر دوطرف قارچ ها طلایی گردد.
قارچ ها را به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ جوش آمد نودل ها را به آن اضافه کنید و پس از 1 دقیقه سوپ را از روی شعله بردارید.
این سوپ را باید داغ سرو کرد.
اگر این سوپ را در منزل تهیه کردید، تصویر آن را با ما در اینستاگرام با هشتگ کجافود# به اشتراک بگذارید.
شما غذاهای چه کشورهایی را بیشتر می پسندید؟ لطفا نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان مجله انجمن دعوت در میان بگذارید.
منبع: کجارو / rampantcuisine.com / momsdish.com