رنگینک را اینبار با طعمی متفاوت درست کنید
به گزارش مجله انجمن دعوت، اهالی جنوب کشور از استان فارس گرفته تا خوزستان و استان های مابین اینها، شیرینی خوشمزه و مقوی ای دارند که مخصوص رمضان است. با خوردن این دسر به همراه شیر یا چای کمرنگ به عنوان افطار، بخش زیادی از گرسنگی های یک روز روزه داری تان جبران می گردد.
البته در این رنگینک پیشنهادی از شکلات هم استفاده شده است که طعم متفاوت تری نسبت به رنگینک های سنتی ایجاد می نماید.
مواد لازم
3 /2 یک پیمانه پودر قند
2 /1 سه پیمانه آرد گندم
3 /1 1 پیمانه کره
یک ق م پودر هل
یک ق م پودر زنجبیل
مواد میانی رنگینک
یک پیمانه گردوی خرد شده
350 گرم خرما
یک ق س پودر دارچین
یک ق س روغن مایع
مواد لازم برای تزئین
2 /1 پیمانه پودر قند
150 گرم شکلات سفید
2 /1 پیمانه پودر پسته
1. آرد را در تابه ای ریخته، روی حرارت ملایم هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته گردد و به اصطلاح آرد بو داده گردد. وقتی که رنگ آن آغاز به تغییر کرد، کره را اضافه نموده و باز خوب هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد؛ سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
2. پودرقند، پودر هل و پودر زنجبیل را با یکدیگر مخلوط نموده و الک کنید. بعد آنها را با آرد و کره مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا همه جای آرد و کره شیرین و مزه دار گردد.
3. خرماها را شسته و هسته هایشان را بیرون آورید و چرخ کنید یا در دستگاه غذاساز بریزید تا به شکل یک پوره یکدست درآید گردوی خرد شده، دارچین و روغن مایع را هم اضافه نموده و خوب مخلوط کنید.
4. آرد بو داده را به دو قسمت تقسیم کنید. بعد یک کاغذ روغنی روی سطح کارتان پهن کنید و آرد و کره را با وردنه روی کاغذ باز کنید. قطر مناسب برای این لایه نیم سانتی متر است. حالا مخلوط خرمای چرخ نموده را روی آن پهن کنید و با پشت دست یا قاشق فشرده کنید. لایه سوم را هم آرد بو داده و کره بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا سطح صافی به دست آید و هر سه لایه خوب به هم بچسبند.
5. پودر قند را روی مواد الک کنید تا روی آرد را بپوشاند. شکلات سفید را به روش بن ماری آب کنید و روی سطح مواد بریزید تا یکدست گردد و روی مواد زیرین را بپوشاند. بعد با پودر قند و پودر پسته تزئین کنید.
با چاقوی تیزی شیرینی تان را به شکل دلخواه برش زده و در ظرف مورد نظرتان بچینید.
یه جور دیگه
در صورت تمایل شکلات سفید را می توانید از لیست مواد حذف کنید تا رنگینکتان سنتی تر گردد.
شما می توانید دسر را به جای درست کردن روی سطح کاغذ روغنی، در ظرف مورد نظربرای سرو درست کنید و برش بزنید و برای راحت برداشتن از درون ظرف، چنگالی کنار دسر بگذارید.
فوت وفن
خرمای مناسب برای درست کردن رنگینک معمولا به نام خرمای دشتستان معروف است؛ خرمایی نرم و لذیذ که به راحتی فرم می گیرد.
چون چربی کره ها فرق دارد، اگر مخلوط آرد و کره تان خشک بود، میزان کره را بیشتر کنید.
برای آب کردن شکلات به روش بِن ماری، شکلات سفید را در یک ظرف فلزی کوچک روی حرارت غیرمستقیم (کتری یا آب جوش) قرار دهید و آن قدر هم بزنید تا آب گردد.
منبع: همشهری آنلاین