طرز تهیه دسر نارگیلی با پودر ژلاتین و بدون ژلاتین

به گزارش مجله انجمن دعوت، طرز تهیه دسر نارگیلی بسیار ساده است و می توان آن را در دسته خوشمزه ترین دسرهایی که تا به حال درست شده است، قرار داد. جدا از این که این دسر برای هواداران نارگیل طعم واقعا خوب و جذابی دارد، دستور تهیه ساده ای نیز دارد و بدون زحمت می توانید آن را در خانه درست کنید و لذت ببرید. علاوه بر این شما می توانید از دسر نارگیلی برای مهمانی ها و مجالس بهره ببرید. بافت این دسر بسیار نرم و لطیف است و به سادگی در دهان آب می گردد.

طرز تهیه دسر نارگیلی با پودر ژلاتین و بدون ژلاتین

در این مقاله قرار است تا به نحوه تهیه دسر نارگیلی و روش های متنوعی که برای آماده سازی آن وجود دارد، بپردازیم. بنابراین اگر شما نیز دوست دارید تا روش تهیه این دسر مجذوب کننده را یاد بگیرید و خودتان آن را در خانه تهیه کنید تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. البته اگر از هواداران درست کردن دسر و شیرینی جات هستید، طرز تهیه دسر شاتوت نیز برای شما جالب خواهد بود.

دسر نارگیلی
تعداد نفرات4 نفر
زمان آماده سازی30 دقیقه
اندازه سختیراحت

دسر نارگیلی، دسری برفی و زمستانی

دسر نارگیل دسر برفی خوشمزه ای است که به راحتی نمی توان از آن گذشت و باید حتما آن را امتحان کرد. این دسر برای دورهمی های خانوادگی نیز مناسب است و می توان در کنار غذا آن را روی سفره چید. پس پیشنهاد می کنیم همراه شوید و مواد اولیه و نحوه تهیه آن را بخوانید.

مواد لازم برای تهیه دسر نارگیلی خوشمزه

در ادامه و در جدول زیر مواد لازم برای تهیه دسر نارگیلی قید شده است. با این اندازه از مواد اولیه شما می توانید دسر نارگیلی را برای 4 نفر تهیه کنید. در نظر داشته باشید که یکی از مواد اصلی برای تهیه این دسر، پودر نارگیل است. شما هم می توانید پودر نارگیل را به صورت خانگی تهیه کنید و هم این که آن را به صورت بسته بندی از سوپر مارکت یا عطاری بخرید.

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
شیر3 پیمانه
خامه200 گرم
پودر کاستارد یا نشاسته ذرت2 قاشق غذا خوری
شکر1 پیمانه
پودر ژلاتین2 قاشق غذا خوری
وانیلنوک قاشق چای خوری
پودر نارگیل4/3 پیمانه
آب سرد2/1 پیمانه

طرز تهیه دسر نارگیلی خوشمزه با طعمی فوق العاده

در این آموزش دستور تهیه دسر نارگیلی را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده ایم. در نظر داشته باشید که شما می توانید این دسر خوشمزه را در نهایت در هر قالب و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید. اگر در پی تهیه و آماده سازی یک دسر مجذوب کننده و خوشمزه برای مهمانی ها هستید، پیشنهاد می کنیم که حتما این دسر را امتحان کنید.

  • مرحله اول: اولین قدم برای درست کردن دسر نارگیلی، انتخاب یک قابلمه مناسب است تا بتوانید در آن شکر، شیر و سایر مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. در قدم اول شما باید شکر را به همراه پودر کاستارد یا نشاسته ذرت درون یک ظرف بریزید و با یاری یک قاشقک چوبی این دو را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
  • مرحله دوم: در ادامه و بعد از مخلوط کردن شکر و کاستارد، نوبت به اضافه کردن شیر می رسد. اضافه کردن شیر باید به صورت آرام آرام باشد و همزمان با ریختن شیر باید سایر مواد را هم بزنید تا گلوله نشوند.
  • مرحله سوم: حالا باید قابلمه را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا به غلظت مناسب برسد. اگر در مرحله قبل دیدید که مواد شما گلوله شد، نگران نباشید. چرا که با حرارت دادن به آن ها گلوله مواد باز خواهد شد. اما باید تا زمانی که مواد روی حرارت هستند دائما آن را بهم بزنید تا ته نگیرد و بعلاوه بافت آن یکدست گردد.
  • مرحله چهارم: به مرحله پنجم از طرز تهیه دسر نارگیل رسیدیم. تقریبا باید اجازه دهید تا بین 10 تا 15 دقیقه مواد روی حرارت بمانند تا به یک غلظت مناسب برسند. بعد از گذشت این مدت، نوبت به اضافه کردن خامه و پودر وانیل می رسد. اما نباید این کار را مستقیما انجام دهید.
  • مرحله پنجم: باید خامه و پودر وانیل را ابتدا در یک کاسه ریخته و کمی از شیر را داخل آن بریزید. بعد از این که خامه و پودر نارگیل کمی رقیق شد، آن را به قابلمه اضافه کنید و بعد از گذشت 2 تا 3 دقیقه از اضافه کردن این موارد زیر قابلمه را خاموش کنید.
  • مرحله ششم: در نهایت نوبت به اضافه کردن ژلاتین به سایر مواد می رسد. اما این کار را نیز نباید به صورت مستقیم انجام دهید و باید یک کاسه انتخاب کنید. درون کاسه به اندازه کافی آب سرد بریزید و ژلاتین را به آن اضافه کنید. سپس کاسه را روی حرارت کتری قرار دهید و بگذارید تا ژلاتین ذوب گردد.
  • مرحله هفتم: حالا باید ژلاتین ذوب شده را به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با سایر مواد مخلوط گردد. در ادامه و به عنوان مرحله آخر نیز مجددا میزانی پودر نارگیل اضافه کنید و هم بزنید.
  • مرحله هشتم: قالب یا ظرف موردن نظرتان را انتخاب کنید و کف آن را با کمی روغن چرب کنید. به مدت 10 دقیقه ظرف را درون فریزر قرار دهید و بعد از گذشت این مدت آن را فریزر خارج نموده و مایه دسر را درون قالب بریزید. مجددا قالب را به مدت 5 تا 8 ساعت درون یخچال قرار دهید.

بعد از گذشت این مدت دسر نارگیلی شما آماده است و می توانید آن را از یخچال خارج نموده و به دلخواه خودتان تزیین نموده کنید.

طرز تهیه دسر نارگیلی بدون ژلاتین به سبک پودینگ

یکی دیگر از کارهایی که می توانید در طرز تهیه دسر نارگیل انجام دهید، این است که دسر نارگیلی را به سبک پودینگ و بدون استفاده از ژلاتین درست کنید. روش تهیه این نوع دسر نارگیلی نیز تا حدودی شبیه به آموزشی است که در بالا در خصوص آن شرح دادیم و در ادامه به صورت خلاصه آن را آموزش خواهیم داد.

  • مرحله اول: در مرحله اول باید شیر، شکر و نشاسته را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر و نشاسته تا جای ممکن در شیر حل گردد و گلوله نگردد!
  • مرحله دوم: مواد را روی حرارت قرار دهید و دائما هم بزنید تا مایه دسر غلیظ گردد. زمانی که مواد آغاز به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و به آن وانیل، کره و پودر نارگیل اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
  • مرحله سوم: هم زدن را تا جایی ادامه دهید تا مواد کاملا یکدست گردد. سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و دسر نارگیلی را درون ظرف دلخواه تان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. اگر دوست داشته باشید می توانید روی آن را با پودر نارگیل و گردوی خرد شده تزیین کنید.

به همین سادگی دسر نارگیلی شما آماده می گردد. اگر شما از هواداران دسر ها و شیرینی های نارگیلی هستید احتمالا مطالعه طرز تهیه شیرینی نارگیلی به سبک قنادی ها نیز برای شما جالب باشد و بتوانید به یاری آن شیرینی های نارگیلی خوشمزه را درست نموده و نوش جان کنید.

نکات کلیدی در طرز تهیه دسر نارگیل

در طرز تهیه دسر نارگیلی مانند هر مدل دسر دیگری، نکاتی وجود دارد که باید آن ها را بدانید. در ادامه به بعضی از این نکات اشاره کردیم که با یاری این فوت و فن ها می توانید دسر نارگیلی را به شکل بهتری درست کنید و از آن لذت ببرید.

1.میزان استفاده از نارگیل در این دسر کاملا به خودتان بستگی دارد، اگر به نارگیل علاقه دارید، می توانید از اندازه بیشتری نارگیل بهره ببرید. نارگیل استفاده شده در این دسر خواص زیادی دارد. شما از خواص نارگیل چه می دانید؟

2.در خصوص نارگیلی که قرار است در تهیه دسر بهره ببرید، باید بگوییم که بهتر است تا جای ممکن نارگیل آسیاب شده باشد، تا در زمان خوردن زیر دندان احساس نگردد.

  1. بعلاوه در تهیه دسر نارگیلی می توانید به جای استفاده از شکر از عسل بهره ببرید که طعم آن را بهتر خواهد نمود.

4.حتما مواد را در زمانی که روی حرارت هستند دائما هم بزنید تا بافت آن یکدست گردد و به غلظت مناسبی برسید.

  1. اگر دوست داشته باشید می توانید بعد از خارج کردن دسر نارگیلی از قالب، روی آن را با پودر نارگیل و ترافل تزیین کنید.

حالا وقت امتحان کردن دسر نارگیلی است…

در این مقاله به طرز تهیه دسر نارگیلی با استفاده از ژلاتین و بدون ژلاتین اشاره کردیم. همانطور که متوجه شدید طرز تهیه این نوع دسر بسیار راحت است و علاوه بر این که دستور تهیه ساده ای دارد، هزینه مواد اولیه آن نیز کم است.

البته گاهی اوقات ممکن است که شما زمان و انرژی کافی برای انجام این کار را نداشته باشید. در این صورت می توانید با سفارش آنلاین شیرینی از اسنپ کار خود را ساده کنید و شیرینی و دسر موردعلاقه خود را سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 14 دی 1403 بروزرسانی: 14 دی 1403 گردآورنده: davataz.ir شناسه مطلب: 1205

به "طرز تهیه دسر نارگیلی با پودر ژلاتین و بدون ژلاتین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر نارگیلی با پودر ژلاتین و بدون ژلاتین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید