طرز تهیه حلوا سه آرد خوشمزه و مجلسی

به گزارش مجله دعوت، با استفاده از آرد معمولی، آرد برنج و آرد نخودچی می توانید یک دسر خوشمزه به نام حلوا سه آرد را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه حلوا سه آرد خوشمزه به شما آموزش داده می گردد.

طرز تهیه حلوا سه آرد خوشمزه و مجلسی

مجله دعوت | سرویس آشپزی - حلوای سه آرد همانگونه که از نام آن پیداست، نوعی حلوای درست شده از سه نوع آرد گندم، آرد برنج و آرد نخودچی است که با وجود داشتن آرد برنج و نخودچی دارای ارزش غذایی بالایی است و خوردن آن به عنوان یک دسر خوشمزه پس از غذای اصلی یا به عنوان نوعی شیرینی همراه با چای بسیار دلچسب است. در ادامه با طرز تهیه حلوا سه آرد، طرز تهیه آرد برنج خانگی و طرز تهیه آرد نخودچی در منزل با ما همراه باشید.

حلوا نوعی دسر معروف ایرانی بسیار متنوع است که گاهی از آن برای تهیه یک نوع غذا یا شیرینی دیگر استفاده می نمایند. از انواع حلوا می توان حلوا با آرد ذرت، حلوا گردویی و حلوای آرد گندم را نام برد که تنوع آن ها به مواد مورد استفاده در تهیه حلوا مربوط است. اما درباره حلوا سه آرد باید بگوییم که وجود آرد نخودچی در این حلوا، این دسر را به یک شیرینی مغذی تبدیل نموده است. نخودچی یکی از مواد غذایی دارای فیبر بالاست و به همین جهت برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. از طرفی پروتئین موجود در آن به قدری بالاست که یک سوم لیوان آرد نخودچی معادل یک واحد گوشت کم چرب محسوب می گردد و می تواند جایگزین مناسبی برای حبوبات باشد.

طرز تهیه حلوا سه آرد

مواد لازم
آرد گندم1 پیمانه
آرد برنج1 پیمانه
آرد نخودچی1/2 پیمانه
روغن مایع1+1/4 پیمانه
آب2.5 پیمانه
شکر2.5 پیمانه
هل1 قاشق مرباخوری
گلاب1/2 پیمانه
زعفران دم نموده3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. شکر و آب را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید بجوشد تا شکر در آب حل گردد.
  2. در خاتمه گلاب و زعفران دم نموده را به شربت اضافه نموده، پس از 3-2 دقیقه حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید شربت خنک گردد.
  3. آرد سفید را درون تابه ای ریخته و به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته گردد و کمی رنگ آن تغییر کند.
  4. سپس آرد برنج را به آرد سفید اضافه نموده و حدود 5 دقیقه با هم تفت دهید.
  5. آرد نخودچی را به تابه اضافه نموده، 2 الی 3 دقیقه تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
  6. روغن را کم کم به آرد بوداده اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا آرد با روغن مخلوط گردد.
  7. پودر هل را به مخلوط آرد و روغن اضافه کنید و روی حرارت ملایم مرتب هم بزنید تا بوی روغن از بین برود.
  8. شربت را کم کم به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا شربت به خورد آرد برود و حلوا جمع گردد، طوریکه به راحتی از کف تابه جدا گردد، سپس از روی حرارت بردارید.
  9. حلوا سه آرد را در ظرف مورد نظر بکشید و روی آن خلال پسته و بادام بریزید یا در صورت تمایل در قیف ریخته و به سلیقه خود تزیین کنید.

نکات مهم و اصولی در تهیه حلوا سه آرد

  • برای تهیه حلوا سه آرد از آرد برنج و آرد نخودچی مرغوب بهره ببرید تا حلوایی باکیفیت حاصل گردد.
  • آرد نخودچی را زیاد تفت ندهید، چون خیلی زود می سوزد.
  • برای تهیه شربت حلوا نیازی به جوشیدن شربت نیست، همین که شکر در آب حل گردد کافی است.
  • برای اطمینان از کیفیت آرد برنج و آرد نخودچی مورد استفاده در حلوای سه آرد بهتر است آن را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه آرد برنج خانگی برای حلوای سه آرد

  1. برنج ایرانی مرغوب را پاک نموده و بشویید، سپس 6-5 ساعت بدون نمک خیس کنید.
  2. آب برنج را دو سه بار عوض کنید تا رنگ آن سفید گردد.
  3. برنج را در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته گردد و سپس در کیسه نخی بریزید. 3 الی 4 ساعت صبر کنید تا رطوبت برنج کمی گرفته گردد، ولی مراقب باشید که برنج خشک نگردد.
  4. برنج را با استفاده از آسیاب، آرد کنید. در حین آرد کردن برنج، یکی دو بار آسیاب را خاموش کنید و اطراف تیغه آن را با قاشق آزاد کنید که برای دستگاه مسئله ای پیش نیاید.
  5. آرد برنج را الک کنید و در سینی پهن کنید تا کاملا خشک گردد.
  6. آرد برنج را پس از خشک شدن در بطری شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه آرد نخودچی برای حلوای سه آرد

  1. نخودچی را خوب تمیز نموده و پوست آن را بگیرید.
  2. نخودچی را در آسیاب یا غذاساز بریزید تا پودر گردد.
  3. پودر نخودچی را الک کنید تا آردی کاملا نرم و صاف به دست آید.
منبع: setare.com
انتشار: 20 مرداد 1404 بروزرسانی: 20 مرداد 1404 گردآورنده: davataz.ir شناسه مطلب: 1254

به "طرز تهیه حلوا سه آرد خوشمزه و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه حلوا سه آرد خوشمزه و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید