طرز تهیه 17 کوکوی خوشمزه
به گزارش مجله انجمن دعوت، بعدازآنکه کوکو کمی سرد شد، آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و با به جامانده جعفری آن را تزیین کنید، سپس آن را برش زده و سرو کنید. برای تهیه این کوکو از هر سس اسپاگتی که دوست دارید، می توانید بهره ببرید.
دستورتهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفر های آخر هفته ای.
با این آموزش همراه ما باشید:
برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 20 دقیقه
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
3 پیمانه اسپاگتی پخته
2 ق س پنیر پارمسان رنده شده
2 /1 پیمانه کالباس گوشت خردشده
4 /1 پیمانه جعفری خردشده
به اندازه لازم نمک و فلفل
17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی
1. در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را بریزید و خوب بزنید. میزانی نمک و فلفل هم اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید، سپس اسپاگتی پخته را داخل کاسه بریزید و با یاری دست آن را کاملاً آغشته به تخم مرغ کنید. کالباس خردشده و نیمی از جعفری خردشده را هم بریزید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا مایه کوکوی شما آماده گردد.
2. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. نیمی از پنیر را داخل تابه بریزید. صبر کنید تا پنیر کمی آب گردد، سپس مخلوط اسپاگتی را داخل تابه بریزید.
3. وقتی مخلوط کمی خودش را گرفت، کوکو را از تابه خارج کنید، بقیه پنیر را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا آب گردد. حالا کوکو را از آن طرف داخل تابه قرار دهید تا آن طرف کوکو که هنوز نپخته است، بپزد. صبر کنید تا کوکو آماده گردد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
4. بعدازآنکه کوکو کمی سرد شد، آن را داخل ظرف موردنظر بریزید و با به جامانده جعفری آن را تزیین کنید، سپس آن را برش زده و سرو کنید. برای تهیه این کوکو از هر سس اسپاگتی که دوست دارید، می توانید بهره ببرید.
یه جور دیگه!
حتما لازم نیست که این کوکو را با اسپاگتی و یا کالباس درست کنید، می توانید به جای اسپاگتی از پاستا های دیگر و به جای کالباس از مرغ پخته شده بهره ببرید.
برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 40 دقیقه
مواد لازم:
یک کیلوگرم بادمجان
1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده
2 /1 پیمانه جعفری خردشده
2 حبه سیر له شده
2 /1 پیمانه پودر سوخاری
4 /1 پیمانه آرد سفید
2 عدد تخم مرغ
به اندازه لازم نمک
به اندازه لازم فلفل
به اندازه لازم روغن
1 ابتدا باید فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. سر بادمجان ها را جدا کنیدو همه اطراف آن ها را با چنگال خراش دهید، سپس آن ها را روی سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشانده اید، قرار دهید. سینی را حدود 30 دقیقه داخل فر بگذارید تا بادمجان ها نرم شوند، بعد از فر درآورید و صبر کنید تا خنک شوند.
2 حالا بادمجان ها را، پوست بگیرید و داخل یک کاسه مناسب کاملا لهً کنید. بادمجان ها را داخل ظرف غذاساز هم می توانید بریزید تا خوب له شوند.
3 حالا پنیر، جعفری، سیر، پودر سوخاری، آرد، تخم مرغ و به اندازه لازم نمک و فلفل را به بادمجان های له شده اضافه نموده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده گردد. کمی از مایه را بچشید و در صورت احتیاج نمک بیشتری اضافه کنید.
4 در یک تابه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. یک قاشق سوپخوری از مایه را بردارید و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می گردد به همین شکل کوکو ها را آماده کنید.
یه جور دیگه!
شما می توانید پودر سوخاری را داخل مواد نریزید به این ترتیب که مایه را به شکل مورد نظر درآورید و بعد روی آن ها پودر بپاشید سپس سرخ کنید.
برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 25 دقیقه
مواد لازم:
3 عدد سینه مرغ پخته
2 عدد سیب زمینی پخته
2 عدد پیازچه خردشده
4 /1 پیمانه جعفری خردشده
1 ق چ زردچوبه
5 عدد تخم مرغ
4 عدد قارچ ریز خردشده
به اندازه لازم روغن، نمک و فلفل
ماست وسبزی به دلخواه
1 در یک کاسه مناسب تکه های مرغ را ریز خرد کنید. آن ها را داخل ظرف غذا ساز هم می توانید بریزید تا کاملاً خرد شوند. تکه های مرغ پخته را بعلاوه می توانید چرخ کنید. سیب زمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.
2 حالا قارچ های خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به اندازه لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید. بهتر است مواد را ریز خرد کنید. حالا تخم مرغ ها را اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. میزانی از مواد را بچشید و در صورت احتیاج میزان بیشتری نمک اضافه کنید.
3 در یک تابه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس مایه کوکو را یک باره داخل تابه بریزید. حرارت را کم نموده و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ گردد، سپس آن را برش بزنید و برگردانید تا آن طرف کوکو هم بپزد.
4 کوکوی آماده شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با ماست و سبزی های دلخواه سرو کنید.
یه جور دیگه!
این کوکو را می توانید در قالب های مختلف شیرینی پزی و در فر هم درست کنید.
برای 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 50 دقیقه
مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ
3 /3 پیمانه ماست
5 عدد قارچ ریز خردشده
2 حبه سیر له شده
1 عدد پیاز خردشده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
2 /1 پیمانه پیازچه خردشده
300 گرم گوجه فرنگی گیلاسی
1 عدد سیب زمینی پخته
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن
1 ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. قالب موردنظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
2 در یک تابه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازآنکه سیر و پیاز نرم و طلایی شد، تکه های قارچ و پیازچه را همراه با میزانی نمک و فلفل اضافه نموده و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند. بعد از حدود 4-3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا مخلوط داخل تابه کمی خنک گردد.
3 در یک کاسه مناسب سیب زمینی پخته را له کنید، سپس مخلوط داخل تابه را به آن اضافه کنید. حالا تخم مرغ ها ماست، پنیر و به اندازه لازم نمک و فلفل هم اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
4 مخلوط را داخل قالب موردنظرتان بریزید. گوجه ها را از وسط نصف کنید، سپس آن ها را داخل مواد فرو کنید. قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکوی شما آماده گردد. بعد از زمان ذکرشده قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک گردد، سپس آن را سرو کنید.
فوت و فن!
حواستان باشد ماستی که برای این کوکو استفاده می کنید آبدار و شل نباشد.
مواد لازم:
2 عدد کدوسبز
200 گرم نخود آشی
1 عدد پیاز خردشده
4 /1 پیمانه نعنای خردشده
2 /1 پیمانه آرد سفید
2 /1 پیمانه آرد ذرت
2 عدد تخم مرغ
4 /1 پیمانه شیر
1 ق چ فلفل پاپریکا
به اندازه لازم نمک و فلفل سیاه
به اندازه لازم روغن مایع
1 نخود را از شب قبل یا از 4 ساعت قبل در میزانی آب خیس کنید، سپس آن ها را همراه با آب و کمی نمک بپزید. نخود پخته را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی اش گرفته گردد.
2 کدوسبز ها را بعد از شست وشو داخل یک کاسه مناسب ریز رنده کنید. اگر کدوسبز های رنده شده آب انداخت، آبِ آن را از کاسه خارج کنید. حالا نخود پخته، نعنای خردشده و پیاز خردشده را به کدو اضافه نموده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3 آرد سفید، آرد ذرت، تخم مرغ، شیر، فلفل پاپریکا و به اندازه لازم نمک و فلفل سیاه هم به مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. میزانی از مواد را بچشید و در صورت احتیاج میزان بیشتری نمک اضافه کنید.
4 در یک تابه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. میزانی از مایه کوکو را بردارید و در کف دستتان آن را گرد نموده و کمی فشار دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می گردد کوکو ها را به همین شکل آماده کنید.
5 کوکو های آماده شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.
فوت و فن!
برای اینکه روی کوکو هم طلایی رنگ گردد، چند دقیقه ای قسمت بالای فر را روشن کنید.
برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه
مواد لازم:
150 گرم کالباس گوشت
8 عدد تخم مرغ
4 /3 پیمانه ذرت پخته
4 /3 پیمانه نخودفرنگی پخته
4 /1 پیمانه شیر
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن
1 ورقه های کالباس را به صورت نوار های باریک خرد کنید. در یک کاسه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های کالباس را داخل آن تفت دهید تا برشته شوند. کالباس های برشته شده را روی سینی مشبک قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
2 در یک کاسه مناسب نخودفرنگی، ذرت و شیر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنیدوبه اندازه لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
3 در یک تابه نچسب میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. حالا مایه کوکو را یک باره داخل تابه بریزیدو صبر کنید تا کوکو کمی خودش را بگیرد، سپس تکه های کالباس را روی آن بریزید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کوکو آماده گردد.
4 بعدازاینکه کوکو آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک گردد، سپس سرو کنید.
یه جور دیگه
حالا که هنوز فصل ذرت تازه است، پیشنهاد ما این است که از ذرت تازه بهره ببرید.
فوت و فن
برای دان کردن بلال کافی است که بلال را بعد از پوست کندن به حالت عمودی با دست روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز، ذرت ها را دان کنید.
برای 3 تا 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه
مواد لازم:
250 گرم سبزی کوکوی خرد شده
2 تا 3 عدد تخم مرغ
1 ق س زرشک
1 ق س روغن مایع
1 ق س آرد سوخاری
1 ق س پیاز طلایی شده
1 ق چ پودر سیر درصورت تمایل
نمک و فلفل به میزان لازم
ادویه (پودر گل سرخ، دارچین و کاری) به میزان لازم
1 ق س مغزگردو (در صورت تمایل)
مواد لازم
250 گرم گوشت چرخ نموده
1 ق س رب گوجه
1 عدد پیاز خرد شده
نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذا خوری
1 ق چ پودر سیر یا سیر تازه در صورت تمایل
مواد لازم
250 گرم سیب زمینی آبپز و رنده شده
2 تا 3 عدد تخم مرغ
1 ق س پیاز طلایی شده
نمک وفلفل به اندازه لازم
1 ق س زعفران دم نموده
2 ق س روغن مایع
1 ق چ بیکینگ پودر
1 برای کوکوی گوشت ابتدا پیاز خرد شده راتفت دهید وبعد گوشت چرخ نموده همراه سیربه آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه ها ودر آخر رب افزوده، تفت دهید. حالا بگذارید مایه کوکوی شما خنک گردد تا پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید.
2 برای کوکو سبزی همه مواد را با هم مخلوط نموده ودر آخر روغن را اضافه کنید.
3 مواد کو کو سیب زمینی را مخلوط نموده و کنار بگذارید. یک قالب را آماده نموده، تمام دیواره های آن را روغن مالیده وآرد پاشی کنید ومواد را به ترتیبی که دوست دارید در قالب بریزید ومیان لایه ها رابا قاشق صاف کنید ولایه بعدی را بریزید. حالا قالب را در فر به مدت 45 تا 50 دقیقه با حرارت 190 درجه سانتی گراد قرار دهید. در صورت تمایل به برشته شدن 5 دقیقه گریل فر را روشن کنید تا سطح کوکو طلایی رنگ گردد. در سرانجام مهلت دهید تا قالب از حرارت بیفتد وسپس آن را بر گردانید.
برای 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه
مواد لازم:
1 پیمانه بروکلی خردشده
4 /1 پیمانه جعفری خردشده
6 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز میانه
2 /1 پیمانه شیر
1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
2 عدد سیب زمینی
به اندازه لازم روغن، نمک و فلفل
1 فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. قالب های مافین را با کمی روغن چرب نموده و کنار بگذارید.
2 در یک تابه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های پیاز و بروکلی را داخل آن سرخ کنید. بعد از حدود 10-7 دقیقه که پیاز و بروکلی نرم شدند، تابه را از روی حرارت بردارید.
3 در یک کاسه سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. پنیر رنده شده، جعفری، تخم مرغ، شیر و مخلوط داخل تابه را هم به سیب زمینی ها اضافه کنید. به اندازه لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل گردد.
4 قالب های مافین را با مایه کوکو پر کنید، سپس آن ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکو ها آماده شوند. بعد قالب ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. کوکو ها را داخل ظرف موردنظرتان قرار داده و سرو کنید.
برای 3 تا 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه
مواد لازم
2 عدد تخم مرغ
4 /3 پیمانه شیر
2 ق س آب لیمو
1 ق چ پوست رنده شده لیمو ترش
1 پیمانه آرد سفید
1 ق چ بیکینگ پودر
1 ق چ نمک
1 ق چ فلفل پاپریکا
1 ق چ شکر
4 /1 پیمانه گشنیز خردشده
3 پیمانه ذرت پخته
2 /1 فلفل دلمه ای خردشده
4 عدد پیازچه خردشده
4 /3 پیمانه پنیر چدار رنده شده
روغن به اندازه لازم
مواد لازم برای سس:
1 پیمانه خامه صبحانه
2 ق س آب لیمو
2 ق چ زیره
1 حبه سیر رنده شده
به اندازه لازم نمک و فلفل
1. در یک کاسه تخم مرغ ها، شیر، آب لیمو و پوست رنده شده لیمو را با هم مخلوط کنید، سپس آرد، بیکینگ پودر، نمک، فلفل و شکر را اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید.
2. در این مرحله ذرت پخته، گشنیز خردشده، فلفل دلمه ای خردشده، پیازچه خردشده و پنیر رنده شده را اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده گردد.
3. در یک تابه به اندازه لازم روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. میزانی از مایه کوکو را بردارید و آن را روی کف دستتان گرد کنید، سپس داخل تابه سرخ کنید. هر تعداد که می گردد کوکو ها را به همین شکل آماده کنید. کوکو های آماده شده را روی سینی مشبک قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
4. در این میان سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس نرم و یکدستی حاصل گردد.
5. کوکو ها را در ظرف موردنظرتان بچینید و همراه با سس گشنیز سرو کنید.
برای 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 55 دقیقه
مواد لازم:
4 عدد فیله مرغ
4 عدد سیب زمینی خردشده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
3 عدد تره فرنگی (حلقه حلقه خرد گردد)
9 عدد تخم مرغ
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن مایع
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آن ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تقریباً بپزند.
مرغ پخته را از فر درآورده و بگذارید تا کمی خنک گردد، سپس آن ها را به صورت تکه های 3-2 سانتی خرد کنید.
2. سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت ورقه ای خرد کنید. تخم مرغ ها را همراه با میزان لازم نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب بزنید.
3. حالا کوکو را آماده کنید. یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب کنید، سپس تکه های سیب زمینی را داخل آن بچینید. روی آن ها تکه های مرغ را قرار دهید. پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید. حالا حلقه های تره فرنگی را روی سطح مواد بچینید. در سرانجام مخلوط تخم مرغ را روی مواد بریزید.
4. قالب را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکو آماده گردد، سپس قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک گردد. موقع سرو کوکو را برش بزنید.
یه جور دیگه
به جای این که تره فرنگی ها را فقط روی مواد بچینید می توانید میزانی از آن ها را هم ریز خرد کنید و لابه لای مواد بریزید.
اگر تره فرنگی پیدا نکردید می توانید از ÷پیازچه های درشت البته به میزان بیشتری بهره ببرید.
برای 8 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 45 دقیقه
مواد لازم
6 عدد فیله ماهی تیلاپیلا
2 عدد تخم مرغ بزرگ
2 /1 پیمانه سس مایونز
2 /1 پیمانه جعفری خردشده
4 /1 پیمانه آب لیمو
2 /1 پیمانه پودر سوخاری
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن
1. ابتدا ماهی را آماده کنید. به این صورت که تکه های ماهی را آغشته به نمک و فلفل نموده و صبر کنید تا کمی مزه دار گردد. در یک تابه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس تکه های ماهی را داخل آن سرخ کنید. بعدازآنکه فیله های ماهی سرخ شدند، آن ها را داخل یک کاسه بریزید و کاملاً خردشان کنید.
2. در این مرحله جعفری خردشده، سس مایونز، آب لیمو، تخم مرغ ها و به اندازه لازم نمک و فلفل را به تکه های ماهی اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده گردد.
3. پودر سوخاری را داخل یک ظرف مناسب بریزید. میزانی از مایه را بردارید و با دست کمی آن را گرد کنید، سپس آن را داخل پودر سوخاری بغلتانید. هر تعداد که می گردد کوکو ها را به همین شکل آماده کنید.
4. در یک تابه به اندازه لازم روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس کوکو ها را داخل آن سرخ کنید. بعدازاینکه کوکو ها آماده شدند، آن ها را داخل ظرف مناسبی بچینید و همراه با سبزی های موردعلاقه تان سرو کنید.
یه جور دیگه
برای درست کردن کوکوی ماهی موضوع مهم تیغ دار نبودن ماهی است بنابراین شما می توانید به جای ماهی تیلا از ماهی شیر بهره ببرید.
برای 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 40 دقیقه
مواد لازم:
3 عدد کدوسبز
1 عدد پیاز خردشده
4 /1 پیمانه شوید خردشده
200 گرم پنیر فتا
2 /1 پیمانه آرد سفید
2 عدد تخم مرغ
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن
میزانی ماست برای تزیین
یک عدد آووکادوی خرد شده برای تزیین
1. ابتدا کدوسبز ها را بشویید و در یک کاسه رنده کنید. حدود یک قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید و 30 دقیقه صبر کنید، سپس کدوسبز های رنده شده را داخل حوله کاغذی تمیزی قرار دهید تا آب اضافی آن ها گرفته گردد. دقت کنید که این مرحله را حتما باید انجام دهید.
2. کدو های رنده شده را داخل یک کاسه مناسب بریزید. پیاز و شوید خردشده، پنیر خردشده، آرد، تخم مرغ ها و به اندازه لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه کوکو آماده گردد. میزانی از مایه را بچشید و در صورت احتیاج میزان بیشتری نمک بریزید.
3. در یک تابه نچسب به اندازه لازم روغن بریزید تا داغ گردد. حدود یک قاشق از مایه را بردارید و داخل تابه بریزید. با یاری قاشق آن را کمی گرد کنید، سپس دو طرف آن را سرخ کنید. هر تعداد که می گردد به همین شکل کوکو ها را آماده کنید.
4. کوکو های آماده شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید، آن ها را با ماست و تکه های آووکادو تزیین نموده و سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر با طعم تندی مسئله ای ندارید، به این کوکو فلفل سبز تازه هم می توانید اضافه کنید.
برای 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 30 دقیقه
مواد لازم
10-8 عدد کدوسبز
1 پیمانه پیاز خردشده
4 حبه سیر له شده
2 پیمانه سیب زمینی رنده شده
1 ق س کره
10 عدد تخم مرغ
3 /1 پیمانه ریحان خردشده
110 گرم پنیر پارمسان رنده شده
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن مایع
1. ابتدا کدو ها را از طول به دو نیم کنید. در یک تابه کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه های کدو را داخل آن سرخ کنید. اگر اندازه بیشتری کره لازم بود، اضافه کنید. کدو های سرخ شده را داخل ظرف بریزید و کنار بگذارید.
2. در یک تابه دیگر کمی روغن مایع بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس پیاز و سیر را داخل آن تفت دهید. بعدازاینکه پیاز و سیر نرم و طلایی شدند، سیب زمینی های رنده شده را بریزید و به تفت دادن ادامه دهید.
تخم مرغ ها را همراه با کمی نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب هم بزنید. ریحان و نیمی از پنیر را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه نموده و به هم زدن ادامه دهید. حالا مخلوط حاصل را داخل تابه بریزید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید.
3. در این مرحله تکه های کدوسبز را مانند عقربه های ساعت روی مواد بچینید. بقیه پنیر را هم روی آن ها بریزید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا کوکو آماده گردد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید، کوکو را برش بزنید و سپس سرو کنید.
یه جور دیگه
اگر ریحان تازه دم دست نداشتید می توانید از ریحان خشک شده هم بهره ببرید. البته گشنیز تازه هم جایگزین خوبی برای ریحان است.
برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 80 دقیقه
مواد لازم
2 عدد فلفل دلمه ای قرمز
500 گرم سیب زمینی
3 عدد کدوسبز
125 گرم گوجه فرنگی خشک
5 عدد تخم مرغ
2 /1 پیمانه خامه صبحانه
به اندازه لازم نمک و فلفل
به اندازه لازم روغن مایع
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنیدو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. فلفل دلمه ای ها را از وسط نصف کنید، سپس به صورت تکه های بزرگ خردشان کنید روی سینی فر بچینید و سینی را به مدت 5-4 دقیقه داخل فر قرار دهید تا فلفل ها کمی بپزند و بعد کنار بگذارید.
2. سیب زمینی ها را پوست بگیرید و آن ها را به صورت لایه های نازک خرد کنید. لایه های سیب زمینی را در سینی بچینید. سینی را به مدت 5-4 دقیقه داخل فر قرار دهید تا تکه های سیب زمینی کمی نرم شوند.
3. حالا نوبت کدوهاست. آن ها را بعد از شست وشو به صورت نواری خرد کنید. نوار ها را روی سینی فر بچینید. این بار سینی را به مدت 3-2 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کدو ها کمی نرم شوند. در یک کاسه تخم مرغ، خامه و نمک و فلفل را خوب با هم مخلوط نموده و کنار بگذارید.
4. قالب موردنظرتان را با کاغذ روغنی بپوشانید وکاغذ را با روغن چربش کنید. یک لایه کدوسبز داخل قالب بچینید. روی آن ها یک لایه فلفل دلمه ای قرار دهید و روی فلفل دلمه ای یک لایه سیب زمینی بچینید. کمی گوجه فرنگی خشک هم روی مواد بریزید. حالا میزانی از مخلوط تخم مرغ را روی مواد بریزید. لایه ها را به همین شکل روی هم قرار دهید. در سرانجام به جامانده کدوسبز ها را روی مواد قرار دهید. قالب را به مدت 60-50 دقیقه داخل فر قرار دهید.
برای 3 تا 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 60 دقیقه
مواد لازم
3 عدد بلال
2 پیمانه آرد برنج
4 /1 پیمانه شکر
1 عدد تخم مرغ
2 /1 پیمانه شیر
1 ق چ پودر مایه خمیر
1 ق س روغن مایع
به اندازه لازم نمک
به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن
1. دانه های بلال ها را با چاقو جدا نموده و داخل ظرف غذا ساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا پوره زرد و یکدستی حاصل گردد، سپس آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید.
2. شکر، نمک، روغن مایع، شیر و تخم مرغ را هم داخل کاسه بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. حال باید پودر مایه خمیر را اضافه نموده و به آرامی هم بزنید. حدود 10 دقیقه صبر کنید تا مایه خمیر عمل بیاید.
3. بعد از زمان ذکرشده آرد را اضافه نموده و هم بزنید تا مایه کوکوی شما آماده گردد. مایه این کوکو کمی سفت نر از مایه بقیه کوکوهاست. ظرف را در یک جای گرم حدود 30 دقیقه قرار دهید.
4. در یک تابه نچسب میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد. میزانی از مایه کوکو را داخل تابه بریزید و با پشت قاشق آن را گرد کنید. هر تعداد که می گردد به همین شکل کوکو ها را داخل تابه قرار داده و دو طرفشان را سرخ کنید، سپس آن ها را داخل یک ظرف مناسب بریزید.
5. ظرف را با سبزی های دلخواه تزیین نموده و سپس کوکو ها را سرو کنید.
یه جور دیگه
شما می توانید چند عدد فلفل را ریز خرد نموده و به مواد کوکو اضافه کنید.
برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 50 دقیقه
مواد لازم برای کوکوی اسفناج
2 پیمانه اسفناج خردشده
4 /1 پیمانه بادام خردشده
2 /1 پیمانه پیازچه خردشده
1 ق چ پودر زیره
4 /1 پیمانه پودر سیر
2 /1 ق چ پودر دارچین
5 عدد تخم مرغ
3 /1 پیمانه کشمش
2 /1 و 1 ق چ نمک
به اندازه لازم فلفل سیاه
به اندازه لازم روغن مایع
مواد لازم برای کوکوی سیب زمینی
3 عدد سیب زمینی پخته
4 عدد تخم مرغ
1 ق چ زردچوبه
2/1 پیمانه گردوی خردشده
به اندازه لازم نمک و فلفل
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. برای آماده کردن کوکوی اسفناج، ابتدا اسفناج ها را ریز خرد کنید، آبِ اضافی اش را دور بریزیدو آن را داخل یک کاسه مناسب بریزید. سپس پیازچه خردشده، کشمش، بادام، دارچین، پودر سیر، زیره، نمک و فلفل و تخم مرغ ها را هم اضافه نموده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
2. برای آماده کردن کوکوی سیب زمینی، در کاسه ای سیب زمینی های پخته را خوب له کنید، سپس زردچوبه، نمک و فلفل، گردوی خردشده و تخم مرغ ها را اضافه نموده و خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده گردد.
3. دو عدد قالب مستطیل شکل آماده نموده و آن ها را کمی چرب کنید. داخل یکی از آن ها مایه کوکوی اسفناج و در دیگری مایه کوکوی سیب زمینی بریزید. قالب ها را به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکو ها بپزند.
4. بعدازاینکه کوکو ها آماده شدند، آن ها را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس آن ها را برش بزنید و سرو کنید
برای 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه
مواد لازم:
2 /1 پیمانه پیاز خردشده
2 /1 پیمانه فلفل دلمه ای قرمز خردشده
2 /1 پیمانه جعفری خردشده
4 /3 پیمانه کالباس مرغ خردشده
4 /3 پیمانه پنیر چدار رنده شده
2 عدد گوجه فرنگی خردشده
7 عدد تخم مرغ
2 /1 پیمانه شیر
2 /1 ق چ نمک
4 /1 ق چ فلفل سیاه
به اندازه لازم روغن مایع
1. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد. 12 قالب مافین را چرب نموده و کنار بگذارید.
2. در یک تابه میزانی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ گردد، سپس تکه های پیاز را داخل آن تفت دهید. بعد از 3-2 دقیقه فلفل دلمه ای نگینی خردشده را اضافه کنید و همراه با پیاز آن را تفت دهید. سپس جعفری را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. بعد از 4-3 دقیقه تابه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.
3. در یک کاسه گوجه فرنگی ها را خرد کنید. مخلوط فلفل دلمه ای را هم بریزید. کالباس خردشده و پنیر رنده شده را هم اضافه کنید. درکاسه ای دیگرتخم مرغ ها را با شیر مخلوط کنید. نمک و فلفل هم اضافه نموده و هم بزنید. حال مخلوط تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و هم بزنید.
4. قالب های مافین را با مایه کوکو پر کنید، سپس آن ها را به مدت 18 تا 22 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکو ها آماده شوند. بعد از آماده شدن کوکوها، آن ها را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شوند، سپس آن ها را از قالب جدا کنید و در ظرف موردنظرتان بچینید.
فوت و فن
قالب ها را تا لب پر نکنید، چون بعد از پخت کوکو سر ریز می نماید.
منبع: بهترین ها
منبع: فرادید