تور دهلی: طرز تهیه کاری بره هندی با ماست در 4 مرحله
به گزارش مجله انجمن دعوت، کاری بره یک غذای هندی ست که از ترکیب گوشت بره آبدار با سبزیجات معطر و ادویه جات درست می گردد. این که شما در حال حاضر در این صفحه هستید و طرز تهیه کاری بره هندی با ماست را می خوانید، می تواند نشان دهنده آن باشد که از غذاهای روزمره خود خسته شده اید و نیاز به یک غذای خوش رنگ ولعاب دارید.
برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور دهلی ما را تجربه کنید. از دهلی، آگرا و جیپور دیدن کنید و در شهر زیبای بمبئی قدم بزنید، در محیط زیبای فیلم های هندی از لحظات لذت ببرید.
ما امروز می خواهیم طرز تهیه کاری بره هندی با ماست را با شما به اشتراک بگذاریم. غذایی که در آن قرار است چندین مزه، بو و رنگ متفاوت را باهم ترکیب کنیم و حال و هوای گرم و غذاهای خوش رنگ ولعاب هندی را به خانه شما آوریم. به شما اطمینان می دهیم که در سرانجام این مقاله شما طرز تهیه یک غذای شرقی جادویی را آموخته اید که بو و مزه آن هوش از سر همگان می برد.
پس برای جادو کردن آماده شوید.
مواد لازم برای تهیه کاری بره هندی با ماست
- 125 میلی لیتر روغن
- 500 گرم گوشت بره خردشده
- 1 عدد پیاز میانه خردشده
- 2 حبه سیر خردشده
- 2/1 قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
- 2/1 قاشق چای خوری دارچین
- 1 قاشق چای خوری زیره سبز
- 1 قاشق چای خوری زردچوبه
- 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه آسیاب شده
- 1 قاشق چای خوری پودر پاپریکا
- 1 قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده
- 3 عدد هل (اختیاری)
- 400 گرم گوجه فرنگی خردشده یا رنده شده
- 1 قاشق چای خوری شکر
- 125 گرم ماست
- 1 قاشق غذاخوری سرکه
- نمک به میزان لازم
این میزان مواد اولیه برای 4 نفر کافی ست.
طرز تهیه کاری بره هندی با ماست
- ماهی تابه را روی حرارت میانه گاز بگذارید و روغن را به آن اضافه کنید تا داغ گردد. گوشت را در روغن سرخ کنید تا زمانی که هر دو طرف آن کمی قهوه ای گردد. سپس گوشت های سرخ شده را از ماهی تابه خارج کنید و آن ها را کنار بگذارید.
- سیر و پیاز خردشده را به تابه اضافه کنید و اجازه دهید در حرارت ملایم سرخ شوند تا کمی حالت نرمی به خود بگیرند. سپس ادویه جات را به آن ها اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی آن ها فضا را پر کند و حال وهوای هندوستان به خانه شما بیاید.
- حال نوبت به آن رسیده است که گوشت ها را به تابه برگردانید. سپس گوجه فرنگی های خردشده را به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد. پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید. ماست و سرکه را باهم مخلوط و به این ترکیب اضافه کنید. سپس نمک و شکر را به مواد بیفزایید.
- اکنون ماهی تابه را روی حرارت قرار دهید و دوباره بجوشانید. سپس در آن را بگذارید و به مدت 2 ساعت یا بیشتر صبر کنید تا گوشت کاملا پخته گردد.
هنگامی که گوشت کاملا پخته و نرم گردد، کاری بره شما آماده است. نوش جان فرمایید و از طعم جدیدی که تجربه می کنید لذت ببرید.
توجه داشته باشید که:
- آماده سازی مواد کاری بره کم تر از 30 دقیقه زمان می برد.
- پخت کاری بره بیشتر از 2 ساعت طول می کشد.
طرز تهیه خورش کاری با گوشت چرخ نموده
شما می توانید در دستور کاری بره به جای استفاده از گوشت تکه، از گوشت چرخ نموده بهره ببرید. در این صورت زمان پخت خورش کاری بره کاهش می یابد و شما می توانید در یک ساعت این غذای لذیذ و خوشمزه را تهیه کنید.
طرز تهیه خورشت کاری ایرانی
برای تهیه خورشت کاری ایرانی می توانید از تمام ادویه های موجود در کاری بره بهره ببرید و به دلخواه خود به آن ها ادویه اضافه یا کم کنید. در این خورشت مرغ را جایگزین گوشت کنید، ماست و سرکه را از مواد اولیه حذف کنید و بادام هندی آسیاب شده را به مواد بیفزایید.
برای پخت این غذا، پیازها را سرخ و سپس مرغ را به همراه ادویه ها اضافه کنید تا سرخ گردد. وقتی مرغ طلایی شد بادام هندی آسیاب شده را اضافه کنید و به میزان کافی آب روی مواد بریزید. سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید خورشت خوب پخته گردد. می توانید این خورشت کاری ایرانی را به همراه برنج میل کنید.
طرز تهیه کاری رایس
برای تهیه کاری رایس، به برنج، مرغ، خامه، ادویه های دلخواه و زعفران احتیاج دارید. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و در نمک، فلفل، زعفران، ادویه جات و خامه بخوابانید. برنج را آبکش کنید و مخلوط مرغ و خامه را لایه لایه روی برنج بچینید. یک لایه برنج و یک لایه مواد. سپس روی گاز قرار دهید تا خوب دم بکشد و آماده سرو گردد.
اگر طعم کاری بره را دوست داشتید، حتما کاری رایس را هم امتحان کنید.
ادویه کاری گوشت
ادویه کاری یکی از مناسب ترین ادویه ها برای طعم دارکردن گوشت است. این ادویه در واقع از ترکیب چند ادویه ساخته می گردد. تمامی ادویه هایی را که در مواد لازم برای تهیه کاری بره هندی با ماست نام بردیم شامل (زردچوبه، پودر زیره، تخم گشنیز، پودر سیر، پودر زنجبیل، هل، پودر پاپریکا، فلفل سیاه و دارچین) اگر باهم مخلوط کنید، ادویه کاری به دست می آورید. ادویه کاری گوشت، طعم و بوی بسیار خوشی به غذای شما می بخشد.
نکات مهم در طرز تهیه کاری بره هندی با ماست
- از سرانجام مرحله سوم به بعد می توانید کاری بره را در فر و در دمای 190 درجه سانتی گراد بگذارید.
- بنا بر ذائقه خود می توانید خامه هم به این غذا اضافه کنید.
- برای لذیذترشدن کاری بره، از ماست پرچرب بهره ببرید.
- اگر ذائقه شما تندی زیاد غذا را نمی پسندد، می توانید ادویه ها را به سلیقه خود کم وزیاد کنید. هرچند یک کاری بره بدون ادویه، یک کاری بره واقعی نیست!