مقاله: طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله
به گزارش مجله انجمن دعوت، برای تهیه این ماهی شکم پر لذیذ ابتدا باید شکم ماهی رو باز نموده و کاملا تخلیه اش کنین و بشورینش. حالا داخل و بیرون شکم ماهی رو به نمک، فلفل و زرچوبه آغشته کنین و بذارین تا مواد میانی حاضر میشه کمی بمونه و مزه بگیره. بهتره روی ماهی رو هم چند برش سطحی بدین تا موقع سرخ شدن خوب مغز پخت هم بشه.
حالا ماهی شکم پرتون حاضره فراموش نکنین که قبل از سرو نخ شکم ماهی رو بکشین … نوش جان
حالا شکم ماهی رو با نخ مخصوص آشپزی بدوزین تا موادش در حین سرخ شدن بیرون نریزه و ماهی شکل خودشو حفظ کنه.
حالا مایه داخل شکم ماهی رو درست کنین به این صورت که، سبزی های معطر خرد شده رو با کمی روغن تفت بدین تا کمی سرخ بشن ولی از سرخ کردن زیاد پرهیز کنین تا تلخ نشن همین که کمی بپزنو بوشون بلند بشه کافیه.
مواد رو با هم مخلوط نموده و کمی تفت بدین حالا بچشین اگه به رب انار بیشتری نیاز بود بر حسب سلیقه تون اضافه کنین و نمک هم فراموش نکنین. حالا مایه داخل شکم ماهی حاضره.
داخل یه ماهیتابه به مقدار کافی روغن بریزین و وقتی حسابی داغ شدن ماهی رو بذارین داخل و با حرارت ملایم یه طرفش رو طلایی کنین.
حالا ماهی رو به آرومی برگردونین و با در بسته و حرارت خیلی کم طرف دیگه هم سرخ کنین تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی و برشته هم بشه.
منبع مقاله: طرز تهیه ماهی شکم پر مرحله به مرحله