چیکن استروگانف، یک غذای روسی بی نظیر

به گزارش مجله انجمن دعوت، چیکن استروگانف یکی از غذاهای معروف و پر هوادار کشور روسیه است که به علت طعم خوب آن در سراسر دنیا فراگیر شده است.

چیکن استروگانف، یک غذای روسی بی نظیر

طرز تهیه چیکن استروگانف که در سس شیر غوطه ور شده باشد همان روشی است که خود روس ها از آن استفاده می نمایند. در کنار این غذای خوشمزه می توانید از طرز تهیه آش گوشواره هم برای تکمیل سفره بهره ببرید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

در تهیه چیکن استروگانف، نه به زمان زیادی برای پخت و آماده سازی غذا نیازی هست و نه به مواد غذایی متنوع. کافی است پیاز، قارچ، مرغ و سیب زمینی را در خانه داشته باشید و با دستور تهیه سس مخصوصی که در ادامه خواهیم گفت، یک غذای خوشمزه را درست کنید.

مواد لازم برای تهیه چیکن استروگانف

  • سینه مرغ یک عدد
  • قارچ150 گرم
  • پیاز میانه یک عدد
  • آرد یک قاشق غذا خوری
  • شیر پرچرب نصف پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون چهار قاشق غذاخوری
  • خامه یک دوم پیمانه
  • چیپس خلالی به میزان لازم

طرز تهیه چیکن استروگانف

مرحله اول

روش تهیه چیکن استروگانف تقریبا به شیوه پخت بیف استروگانف است. برای آماده کردن این غذای روسی خوشمزه در مرحله اول سینه مرغ را به صورت طولی و نازک برش دهید. هر برش خلالی ضخامتی در حد یک سانتی متر داشته باشد. کمی نمک و فلفل هم به عنوان چاشنی به مرغ اضافه کنید. سعی کنید برش های مرغ نسبتا هم میزان باشند.

مرحله دوم

میزانی روغن در تابه بریزید و اجازه دهید داغ گردد. سپس، سینه های مرغ را درون آن تفت دهید. اجازه دهید یک طرف مرغ کاملا بپزد و تغییر رنگ دهد و سپس، آن را هم بزنید تا سمت دیگر هم خوب تفت بخورد. مرغ را آن قدری تفت ندهید تا خشک و طلایی گردد و آن قدر هم کم نپزید تا خام بماند.

مرحله سوم

بهتر است حرارت زیر تابه بالا باشد تا مرغ ها آب نیندازند و بیش از میزان نپزند. در همین زمان که مرغ ها در حال تفت خوردن هستند، پیازها را خلالی برش بزنید و آن را به مرغ اضافه کنید. سه تا چهار دقیقه مواد را با هم تفت بدهید تا زمانی که پیازها کمی رنگ بگیرند و سبک شوند. لازم نیست پیاز را از ابتدا به مرغ اضافه کنید. برای تهیه این غذا همین قدر که پیازها با مرغ حرارت ببیند و نرم شوند، کفایت می نماید.

مرحله چهارم

قارچ ها را ورقه ای خرد و به مواد داخل تابه اضافه کنید. حرارت زیر تابه را بالا نگه دارید. بعد از چند دقیقه که آب قارچ ها جمع شد، آرد را به موادتان اضافه کنید. حرارت را کم کنید و مواد را با آرد هم بزنید. سپس، شیر و خامه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خامه به صورت ریز قل بزند. بعد از رسیدن به این مرحله غذای شما آماده است.

مرحله آخر تهیه چیکن استروگانف

در نهایت، غذا را به ظرف سرو منتقل کنید و با چیپس خلالی یا سیب زمینی سرخ شده بسیار باریک غذا را تزیین کنید. اگر به جای استفاده از چیپس آماده خودتان سیب زمینی را سرخ و برشته کنید هم ظاهر و هم طعم چیکن استروگانف بهتر از کار در می آید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی خوشمزه شدن غذا با چند فوت کوزه گری ساده را در مجله بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 17 اسفند 1401 بروزرسانی: 17 اسفند 1401 گردآورنده: davataz.ir شناسه مطلب: 1034

به "چیکن استروگانف، یک غذای روسی بی نظیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چیکن استروگانف، یک غذای روسی بی نظیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید