املت لقمه ای با نان باگت و ژامبون

به گزارش مجله انجمن دعوت، املت با نان باگت به صورت تک نفره سرو می گردد و گزینه خوبی برای مهمانی ها یا منو کافه ها است.

املت لقمه ای با نان باگت و ژامبون

املت با نان باگت و ژامبون یکی از روش های تهیه املت است که می توانید به راحتی آن را تهیه کنید. املت ها انواع و اقسام مختلفی دارند. احتمالا با شنیدن نام املت یاد گوجه فرنگی و تخم مرغ می افتید، اما املت گونه های مختلفی دارد. املت ها در کمترین زمان ممکن تهیه می شوند و شما می توانید برای صبحانه و عصرانه یک غذای خوشمزه داشته باشید. با مجله اینترنتی دلتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه املت با نان باگت و ژامبون

  • پیاز 1 عدد
  • کره 30 گرم
  • فلفل دلمه 1 عدد
  • گوجه فرنگی 3 عدد
  • تخم مرغ 4 عدد
  • ژامبون 4 ورق
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • پنیر صبحانه 100 گرم
  • نان باگت 2 عدد
  • نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه املت با نان باگت و ژامبون

مرحله اول

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کره و روغن مایع داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک گردد. بعد زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد یکدست گردد. فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیز بشویید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه پیاز تفت دهید.

مرحله دوم

در ادامه باید ژامبون خردشده را به مواد اضافه کنید و بگذارید تا آب گوجه فرنگی کشیده گردد. سپس ادویه ها را به همراه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ خوب بپزد و سفت گردد. سپس این مایه را از روی حررات بردارید و داخل همان تابه کمی کره بریزید. اگر دوست دارید این روزها که نزدیک عید است، شیرینی های ساده نوروزی را یاد بگیرید، طرز تهیه قرابیه سیب و گردو بدون فر را بخوانید.

مرحله سوم

در ادامه باید نان باگت را به صورت مورب برش بزنید و داخل تابه قرار دهید. هر دو طرف نان را خوب سرخ کنید تا برشته گردد. حالا باید از مواد تهیه شده روی نان قرار دهید و به دلخواه کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و در تابه را بگذارید تا پنیر ذوب گردد. به همین راحتی املت با نان باگت و ژامبون لقمه ای خوشمزه شما آماده است.

فوت و فن های دستور پخت املت با نان باگت و ژامبون

  • می توانید نان را داخل فر نیز قرار دهید تا پنیر ذوب و گریل گردد.
  • به دلخواه می توانید به مواد کمی قارچ یا ذرت بزنید.
  • می توانید به جای ژامبون از سوسیس سرخ شده نیز بهره ببرید.
  • به جای پنیر پیتزا از پنیر صبحانه یا ورقه ای نیز می توانید بریزید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای بیشتر از آشپزی زرشک پلو خوشمزه با مرغ و رب انار را بخوانید.منبع: پیام دلتا
انتشار: 7 اسفند 1401 بروزرسانی: 7 اسفند 1401 گردآورنده: davataz.ir شناسه مطلب: 1030

به "املت لقمه ای با نان باگت و ژامبون" امتیاز دهید

1 کاربر به "املت لقمه ای با نان باگت و ژامبون" امتیاز داده است | امتیاز: 1 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "املت لقمه ای با نان باگت و ژامبون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید