طرز تهیه املت قهوه خانه ای؛ حرفه ای و خوشمزه
به گزارش مجله انجمن دعوت، املت قهوه خانه ای یکی از املت های بسیار خوشمزه و ساده ما ایرانی ها می باشد که بسیار خوشمزه و ساده است و شما می توانید به عنوان یک صبحانه یا شام خوشمزه تهیه کنید و به همراه نان تازه تهیه کنید.
املت قهوه خانه ای از گذشته تا به امروز که بین ما خیلی محبوب شده است در قهوه خانه های قدیمی تهیه می شد و امروزه پای ثابت صبحانه سرا ها می باشد که هوادار های بسیار زیادی دارد. اما شما می توانید خیلی راحت با رعایت چند نکته ریز یک املت درجه یک در خانه تهیه کنید و به همراه پیاز این املت را میل کنید.
مواد لازم برای تهیه املت قهوه خانه ای با گوحه و رب
گوجه فرنگی 3 عدد
رب 1 ق مربا خوری
تخم مرغ 2 عدد
لیموترش 1 ق چای خوری
روغن و کره به اندازه لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، فلفل قرمز به اندازه لازم
طرز تهیه املت قهوه خانه ای حرفه ای و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی مواد املت
ابتدا باید گوجه فرنگی ها را بشورید و رنده کنید و پوست گوجه را داخل آن نریزید و یا می توانید پوست گوجه را بگیرید و داخل غذاساز یا با گوشتکوب برقی مواد را میکس کنید. داخل یک کاسه پوره گوجه و رب و ادویه ها و آب لیموترش را باهم مخلوط کنید.
مرحله دوم: تفت دادن مواد
در ادامه داخل تابه روحی یا چدنی کمی روغن و کره بریزید و زمانی که داغ شد باید مخلوط تهیه شده گوجه را اضافه کنید و هم بزنید تا آب اضافه گوجه فرنگی کشیده گردد و کم کم آغاز به سفت شدن کند.
مرحله سوم: تهیه املت قهوه خانه ای
وقتی آب گوجه کشیده شده باید تخم مرغ ها را داخل املت بشکنید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ خود را بگیرید و بعد ابتدا سفیده و بعد زرده را هم بزنید و بعد از 1 دقیقه از روی حرارت بردارید و داخل ظرف سرو ریحته و با پیاز و نان تازه این املت درجه یک را میل کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت املت قهوه خانه ای خوشمزه با گوجه فرنگی رنده شده
می توانید به دلخواه کمی جعفری روی املت بریزید و میل کنید.
افزودن فلفل قرمز به ذائقه شما بستگی دارد و می توانید کم و زیاد کنید.
اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید یک یا دو حبه سیر رنده شده یا پوره شده به همراه گوجه فرنگی تفت دهید و یا از کمی پودر سیر بهره ببرید.
در برخی از رسپی از فلفل دلمه استفاده می گردد و یا گوجه فرنگی را نگینی خرد می نمایند که این کاملا دلخواه است.
وقتی می خواهید تخم مرغ ها را اضافه کنید بهتر است کمی روغن مجدد بریزید و بعد تخم مرغ را داخل مواد بکشنید.
منبع: پارسی دی
منبع: فرارو