طرز تهیه ساندویچ ژامبون سالامی با پنیر موزارلا ؛ یک غذای تو راهی
به گزارش مجله انجمن دعوت، یک غذای تو راهی و بین جاده ای علاوه بر این که نباید گرم کردن لازم داشته باشد، باید بدون هیچ ظرف و ظروف و دردسری سرو گردد. ساندویچ های سرد برترین گزینه برای یک وعده ناهار یا شام داخل جاده یا پیک نیک و کوه هستند. در این مقاله می خواهیم طرز تهیه ساندویچ ژامبون سالامی با پنیر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ سرد ژامبون سالامی
- ژامبون سالامی سارنو سولیکو 400 گرم
- پنیر موزارلا توپی خرید آنلاین دو عدد
- روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز تازه نصف فنجان
- برگ ریحان تازه یک فنجان
- نان باگت دو عدد
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه ساندویچ سرد ژامبون سالامی
مرحله اول
برای آغاز نان های باگت را از وسط به یاری یک چاقوی اره ای چاک دهید. به یاری یک قلموی آشپزی داخل نان ها را به روغن زیتون آغشته کنید. در این مرحله به دلخواه می توانید میزانی پودر پنیر پارمسان هم روی نان بپاشید.
مرحله دوم
ژامبون سالامی را به میزان عرض نان برش دهید.
مرحله سوم
فلفل قرمز تازه و برگ های ریحان را بعد از شستشو داخل آبکش قرار دهید تا خشک شوند.
مرحله چهارم
فلفل قرمز را به صورت رشته های باریک و برگ های ریحان را هم کمی خرد کنید.
مرحله پنجم
یک تخته آشپزی بردارید و پنیرهای موزارلا توپی را به صورت ورقه های نازک برش دهید.
مرحله ششم
حالا نوبت چیدن مواد داخل نان است. اول ورقه های نازک موزارلا را بچینید. سپس فلفل قرمز، ژامبون سالامی و برگ ریحان را داخل نان قرار دهید. اگر مایل بودید، میزانی نمک و فلفل لابه لای مواد بپاشید. ساندویچ سرد ژامبون سالامی آماده است.
- کنار این ساندویچ سرد خوشمزه می توانید یک نوشیدنی خنک و مجذوب کننده مثل موهیتو یا نیوشابه با قند کم تر و کلسیم بیشتر لاکیدو می توانید میل کنید.
- ااین ساندویچ را می توانید در منزل داخل ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت پنینی میل کنید.