طرز تهیه چلو گوشت رستورانی

به گزارش مجله انجمن دعوت، چلو گوشت غذایی مجلسی است و یکی از انواع غذا های اعیانی می باشد که برای مهمانی و مجالس مناسب است، بنابراین یادگیری طرز تهیه چلو گوشت خالی از لطف نیست!

طرز تهیه چلو گوشت رستورانی

همانطور که از نام چلو گوشت پیداست، این غذا با گوشت تهیه می گردد و طعم بینظیری دارد و بعلاوه حاوی پروتئین زیاد است. در این پست طرز تهیه چلو گوشت لای برنج را می آموزید.

چلو گوشت غذایی مجلسی است و یکی از انواع غذا های اعیانی می باشد که برای مهمانی و مجالس مناسب است، بنابراین یادگیری طرز تهیه چلو گوشت خالی از لطف نیست! در این آیتم آموزش آشپزی طرز تهیه چلو گوشت رستورانی را ارائه داده ایم تا این غذای فوق العاده را تهیه نموده و از خوردن آن لذت ببرید.

چلو گوشت رستورانی را با این رسپی که در ادامه می آموزید تهیه کنید و متوجه تفاوت این چلو گوشت با چلو گوشت هایی که پیش از این نوش جان نموده اید، شوید.

مواد لازم برای چلو گوشت

گوشت گوسفند 900 گرم

چوب دارچین 2 عدد کوچک

برنج 8 پیمانه

زعفران یک پنس

رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری

پیاز 5 عدد میانه

سیر 4 حبه

برگ بو 7 عدد

روغن به مقدار لازم

آب 16 لیوان

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

فلفل سیاه به مقدار لازم

دستور تهیه چلو گوشت

زمان مورد احتیاج: 3 ساعت و 40 دقیقه

پیاز را پوست نموده و به شکل نگینی خرد می کنیم.

برای تهیه چلو گوشت، زعفران را به روشی که پیش از این در مینویسم آموزش داده ایم، دم می کنیم تا حسابی رنگ دهد.

سیر ها را فقط پوست کنده و در ظرفی می ریزیم تا برای تهیه چلو گوشت مجلسی حاضر باشد.

گوشت را به مقدار های کمی کوچکتر تقسیم می کنیم.

با یک قلمو تمام قسمت های گوشت را به زعفران آغشته می کنیم. این کار باعث خوشمزه تر شدن چلو گوشت ساده می گردد.

به مقدار دلخواه فلفل سیاه نیز روی گوشت می ریزیم.

در قابلمه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. برای تهیه چلو گوشت، پیاز را در قابلمه ریخته و تفت می دهیم.

حال زردچوبه را در قابلمه چلو گوشت می ریزیم و به همراه پیاز تفت می دهیم.

بعد از زردچوبه، نوبت اضافه کردن گوشت به چلو گوشت می باشد. حال گوشت را می ریزیم و تا زمانی که تغییر رنگ دهد، تفت می دهیم.

رب گوجه فرنگی را به مواد قبلی چلو گوشت اضافه می کنیم و هم می زنیم تا در کنار بقیه مواد تفت بخورد.

آب را می ریزیم و کمی هم می زنیم تا رب و زردچوبه به آب رنگ دهند.

در این مرحله از طرز تهیه چلو گوشت و بعد از اینکه آب جوشید، چوب دارچین را می اندازیم.

سیر را اضافه نموده و هم می زنیم.

برگ بو را به قابلمه چلو گوشت مجالسی اضافه می کنیم تا بوی زهم گوشت از بین برود.

تقریبا 15 دقیقه مانده به آخر، مقدار لازم نمک را به چلو گوشت اضافه می کنیم.

پختن برنج

برنج را نیز به روش دلخواه خودتان طبخ کنید. البته گفتنی است که برای تهیه چلو گوشت مجلسی بهتر است برنج را آبکش کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشد.

نکات مهم در پخت چلو گوشت

برای خوشمزه تر شدن چلو گوشت رستورانی، بهتر است از گوشت گردن یا ماهیچه گوسفندی بهره ببرید و بعلاوه می توانید گوشت گوساله بریزید.

ضروری است تقریبا 3 الی 4 ساعت چلو گوشت بپزد تا گوشت پخته و آب چلو گوشت غلیظ گردد.

می توانید این چلو گوشت را تهیه نموده و با باقالی پلو، پلو زعفرانی، برنج دمی یا شوید پلو نوش جان کنید.

لازم می دانیم این موضوع را یادآور شویم که چلو گوشت اصلی بدون رب تهیه می گردد و شما نیز برای تهیه چلو گوشت ساده بدون رب، کافیست رب گوجه فرنگی را حذف کنید.

بعلاوه برای تهیه چلو گوشت دو نفره، همین مقدار مواد اولیه را تقسیم بر 4 کنید.

می توانید کمی از زعفران دم نموده را نگه داشته و به همراه نمک به چلو گوشت اضافه کنید.

در بعضی دستور ها مقداری هویج و فلفل دلمه ای را به همراه سیر به چلو گوشت اضافه می نمایند البته ما توصیه نمی کنیم، زیرا طعم چلو گوشت اصلی را تغییر می دهد.

برای اینکه چلو گوشت مجلسی چرب و چیلی تر گردد، مقداری دنبه را به همراه گوشت در قابلمه بریزید تا در کنار هم بپزند.

برای اینکه چلو گوشت زودتر آماده گردد، زودپز را جایگزین قابلمه کنید؛ البته باید دقت کنید که گوشت نسوزد، زیرا در زودپز خیلی زودتر می پزد و ممکن است بسوزد.

اگر از گوشت گوساله برای تهیه چلو گوشت استفاده می کنید، کمی عصاره قلم یا عصاره گوشت گوسفندی را به آن اضافه کنید.

منبع: اقتصاد آنلاین

منبع: فرادید
انتشار: 9 آبان 1401 بروزرسانی: 9 آبان 1401 گردآورنده: davataz.ir شناسه مطلب: 975

به "طرز تهیه چلو گوشت رستورانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه چلو گوشت رستورانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید